top of page

Extrák

Egy medence nem csak a testből, és a vízből, illetve az alap gépészeti elemekből áll. Számos kényelmi eszköz és kellék áll rendelkezésünkre, mely nem csak megkönnyíti az életünket, hanem segítenek rendeltetésszerűen használni azt.

UV-P-series-3.png
1-bs-jet.png

Medencerobot:

 

Ha a fóliás medencénk tisztán tartásáról van szó, akkor a legjobb megoldás kétségtelenül egy automata medenceporszívó lehet.

 

A modern porszívóval nem csak a munka válik sokkal egyszerűbbé, de a medence tisztán tartása is alaposabb lesz, mintha kézzel végeznénk el a feladatot.

Manapság már számos típus közül választhatunk, így elsőként érdemes megvizsgálni azokat a kérdéseket, melyek meghatározzák, hogy melyik változatot szerezzük be.

robot-piscine-8streme-7320.png

UV lámpa:

 

Minden típusú vízkezeléshez javasoljuk az UV lámpa használatát. 

Ez a klór/sóklór kezelés megfelelő kiegészítője, mivel a klórfogyasztást akár 30-40 % csökkenti.

 

Sajnos, önmagában nem tudja fenntartani a tiszta vizet, de a klór- vagy sóklór kezeléssel kombinálva stabilizálni tudja a víz minőségét. Javasoljuk, hogy minden évben cserélje ki az izzólámpát, mivel ennek teljesítménye jelentősen csökken az év során.

Ellenáramoltató:

Annak ellenére, hogy bonyolult rendszernek tűnik a neve alapján, nem az! A szivattyúk nagy teljesítményű berendezések, előszűrő nélkül. A gyártók leginkább a külső megjelenéssel variálnak, a belső rendszer felépítése az teljesen ugyanaz! Plussz kiegészítők: kapaszkodók, rádió vezérlésű távirányító, levegő/víz keverés, LED világítás.

A medence oldalfalába egy speciális beépítő idomot helyezünk el, amely össze van kötve a gépészeti helyiségben lévő nagy teljesítményű szivattyúval. A medencéből egy vákuumgomb megnyomásával működésbe hozható a szivattyú, amely egy befúvón keresztül erős vízsugarat hoz létre a medencében.

PAR56-Pool-light-stainless-steel.webp

LED lámpa:

Ugyan régen szimpla halogén izzót használtak medence építéskor, mely nem csak sok villamosenergiát fogyasztott, manapság a 21. században természetesen LED lámpákat építünk be.  

Felfoghatatlanul sok üzemidővel rendelkeznek ezek a lámpák, melyek ráadásuk távirányítóval működtethetőek.

A medence világítás lehet szimpla fehér, vagy akár színes ( RGB ) is.

Mivel a víz köztudottan vezeti a fényt, elengedhetetlen része az esti medencés buliknak.

AA-Home-768x589.png

Automata vegyszeradagoló:

A vízkezelés akkor egyszerű, ha a folyamatos monitoringot nem mi végezzük, hanem a gépek helyettünk.

A falra szerelt automata adagolóink, és szondáink akár a nap 24 órájában figyelik a víz PH értékét, és klór szintjét. Így nekünk nincs más dolgonk, mint évente 1-2 alkalommal a megfelelő kannákat kicserélni.

Így a medence PH értéke mindig megfelelő lesz. Talán ez az egyik olyan kiegészítőnk, ami abszolút megéri az árát.

Amennyiben sóbontót szeretne a medencéjébe, természetesen azt is szívesen beépítjük!

Kiegszítők
06_XTREME-Volcano-5.jpeg

Medencék
Egyéni igényekre

Szabva

Az Ön igényeire szabva

A FirstPool csapata elsősorban családi úszómedencék teljes körű kivitelezésével foglalkozik. A kivitelezéseket saját, jól képzett szakember gárdával végezzük, alvállalkozók bevonása nélkül, ezért az Ön úszómedencéje az első lépésektől a teljes átadásig szakértő kezekben van. 

Mi nem csak beszélünk a mérnöki precizitásról, hanem teszünk is érte.

black-white-swimming-8.png
bottom of page